YOLO TRENINGSreise til tyrkia

Denne turen kan komme senere.


YOU ONLY LIVE ONCE!

Bli med på en unik reise med to av Norges mest allsidige trenere! Mariann Deila og Kristin Rosebø inviterer til en uforglemmelig treningsuke for kropp og hode, fylt med mestring, sol og treningsglede.

YOLO - You Only Live Once!

Dette er uka hvor vi virkelig skal leve! Bli med Mariann Deila og Kristin Rosebø på en unik treningsreise fullspekket av varierte timer og inspirasjon. Mellom øktene skal vi slappe av, nyte god mat og kose oss i sola. Du vil oppleve å bli sett og ivaretatt av to dedikerte og dyktige instruktører som gjør alt de kan for å gi deg en fantastisk treningsuke.

Pakken inkluderer:

  • Fly t/r
  • Transfer flyplass - hotell t/r
  • Opphold på hotell i delt dobbeltrom/ leilighet
  • All inclusive
  • All trening

Flytider:


Se hotellets hjemmeside her.

MER OM TUREN:

Når denne duoen trommer sammen sin miks av brede kompetanse, lange erfaring og genuine glede over å motivere andre, kan du forvente et innhold av svært høy kvalitet.

Begge er kjent for sine kreative og allsidige treningsøkter, og for evnen til å inkludere og tilrettelegge for mosjonister på alle nivåer.

Mariann og Kristins ambisjon for turen er å gi deg en fysisk og mental opptur du sent vil glemme. I tillegg ønsker de å gi deg ny kunnskap og mental bevisstgjøring som hjelper deg å handle slik du ønsker for egen helse også etter hjemreise.

Økter du vil få anledning til å prøve deg på i løpet av uka:

* Styrketrening
* Bootcamp
* CrossFit-inspirert trening
* Aerobic
* Løping / jogging / gogging
* Løpeteknikk
* Intervall
* Tabata
* Core og stabilitet
* Dynamisk stretching
* Mental trening
* Selvledelse

Dagene:

Det kommer til å bli både høy og lav puls, morsomme utfordringer og mye treningsglede i felleskap med andre.
Dagene kan for eksempel se ut som dette:


Dag A)
07:15 - 08:00 Morgencardio
Frokost
10:30 – 12.00 Workshop i mental trening
Lunsj
17:00 - 18:30 Styrketrening / Bootcamp
Middag

Dag B)
Frokost
10:00 - 11:00 Styrke og core
Lunsj
17:00 - 17:45 Løpeteknikk
17:45 - 18:30 Høypuls aerobic
Middag

Kristin Granum Rosebø

Kristin (38) har jobbet i treningsbransjen siden 2000, og siden 2013 har hun drevet sitt eget firma, Kreativ Trening, hvor hun leverer ulike tjenester innen fysisk aktivitet. Hun er utdannet fysisk aktivitet- og helserådgiver fra Norges Idrettshøgskole og har tatt etterutdanning innen Coaching og Livslæring ved HiOA. Kristin har selv arrangert en rekke treningsreiser de senere årene. Kristin brenner særlig for utendørstrening, og i 2016 ga hun ut boka TREN UTE - Sterk med kreativ trening, som kom på tysk i 2018.

Mariann Deila

Mariann (40) er mental og fysisk trener, kursholder og forfatter. Hun har drevet egen virksomhet i Porsgrunn siden 2013. Mariann hjelper andre å oppnå varige livsstilsendringer, mentalt gjennom coaching, og fysisk ved å tilby trening i små og store grupper. Hun har over 20 års erfaring som fysisk trener innen alt fra aerobic og afrodans til styrketrening og crossfit. I tillegg til å være utdannet PT og rehabiliteringstrener, er Mariann sertifisert coach i Den Norske CoachForening. Mariann har gitt ut to bøker, Prosjekt sterk og Tren der du er, i hhv 2015 og 2016.

Det er også mulig å delta fra andre steder i Norge. Ønsker du å reise fra en annen flyplass, husk å legge igjen en kommentar om dette under "Jeg ønsker å fly fra" i påmeldingsskjemaet. Har du ytterligere spørsmål om pris relatert til dette, sende en mail til sivanne@treningreise.no hun hjelper deg med å finne beste rute.

Ønsker du mer informasjon om detaljer/reisen, kontakt: sivanne@treningsreise.no