Finn din neste treningsreise her

TRENINGSGLEDE PÅ TENERIFE

Dato: 26.nov - 3.des 2019
Dette er turen for deg som vil få maksimalt treningsutbytte samtidig som du nyter herlige vinterdager i varmen. Bli med Kristin i Kreativ Trening til Tenerife for en gledesfylt treningsreise med mye variasjon.

KICK START 2020

Dato: 10. jan - 12. jan 2020
Bli med og kickstarte det nye året med en treningshelg fullspekket av varierte treningsøkter ute og inne! Helgen passer for alle menn og kvinner som liker å være i aktivitet.

CAMP DEILA

Dato: 15. - 22. mars 2020 

Bli med Mariann Deila en uke til sydligere strøk for en eksklusiv treningsuke med mye latter og treningsglede.


TRENINGSREISE FOR VOKSNE 55+ TIL ALICANTE (fra tromsø)

Dato: 22.4 - 29.4 2020

Bli med instruktørene Bittan Sandell og Grete Irtun på treningsreise til flotte Altea. Her får du et variert treningsopplegg tilpasset spreke seniorer.

BOOTCAMP I KROATIA

9. - 16. mai 2020
Bli med Kristin Rosebø på en herlig bootcamp i Kroatia. Dette er turen for deg som liker å ta i litt ekstra, samtidig som du vil nyte sol og varme ved den nydelig kystbyen Rovinj.

Energi Boost med Gro i Alicante

Dato for 2020 kommer
Bli med treningsinstruktør Gro Bæck fra Bodø og Pernille fra Oslo til varme Alicante i Spania. Hva er vel bedre enn å lade opp batteriene før vinteren med en uke fylt med fysisk aktivitet, mestring, sol & varme, god stemning, nye bekjentskap og mye moro - ledet av vår engasjerte og motiverende Gro! 

Energi Boost Med Gro til bali

Dato: høsten 2020
Bli med på en aktiv reise til eksotiske - Bali. 
På denne turen får du 10 herlige dager med strand, sol, trening og hygge. Det blir treningsøkter hver dag hvor vi utforsker naturen samt bruker det lokale treningssenteret. Dersom du ønsker å oppleve yoga på ei eksotosk strand, lære å surfe eller padle av gårde på et SUP-brett...

Er du ute etter aktive reiser på sykkel eller ski?

Treningsreise samarbeider med Maxpulse, og vi anbefaler at du sjekker ut deres nettsted dersom du er interessert i sykkel- eller skireiser.