Finn din neste treningsreise her

Energi Boost med Gro i Alicante

Dato: 12-19. oktober 2019
Bli med treningsinstruktør Gro Bæck fra Bodø og Pernille fra Oslo til varme Alicante i Spania. Hva er vel bedre enn å lade opp batteriene før vinteren med en uke fylt med fysisk aktivitet, mestring, sol & varme, god stemning, nye bekjentskap og mye moro - ledet av vår engasjerte og motiverende Gro! 

Lederkurs for sport og helse

Dato: 02-09. november 2019
Bli med Not Yet AS og Treningsreise på Lederkurs for sport og helse - Sertifisering i mentaltrening & coaching...

TRENINGSGLEDE PÅ TENERIFE

Dato: 26.nov - 3.des 2019
Dette er turen for deg som vil kombinere naturopplevelser med variert trening. Bli med Kristin i Kreativ Trening til Tenerife for en gledesfylt treningsreise med mye variasjon.

Energi Boost Med Gro til bali

Dato: våren 2020
Bli med på en aktiv reise til eksotiske - Bali. 
På denne turen får du 10 herlige dager med strand, sol, trening og hygge. Det blir treningsøkter hver dag hvor vi utforsker naturen samt bruker det lokale treningssenteret. Dersom du ønsker å oppleve yoga på ei eksotosk strand, lære å surfe eller padle av gårde på et SUP-brett...

CAMP DEILA

Dato: 15. - 22. mars 2020

Bli med Mariann Deila en uke til sydligere strøk for en eksklusiv treningsuke.


TRENINGSREISE FOR VOKSNE 55+ TIL ALICANTE (fra tromsø)

Dato: våren 2020
MER INFO KOMMER

Bli med instruktørene Bittan Sandell og Grete Irtun på treningsreise til La Nucia ved Alicante i Spania. Denne solfylte uka vil du oppleve variert og morsom fysisk aktivitet sammen med likesinnede.

Vi lover deg alt fra styrkeøkter med sola varmende i ryggen, til avslappende øvelser i soloppgang. En gå-tur i flott natur over til Benidorm eller kanskje til fyret i Albir? En uke fylt med sol, trening, hygge og mye mer....

Er du ute etter aktive reiser på sykkel eller ski?

Treningsreise samarbeider med Maxpulse, og vi anbefaler at du sjekker ut deres nettsted dersom du er interessert i sykkel- eller skireiser.