Finn din neste treningsreise her

CAMP DEILA

Dato: 15. - 22. mars 2020 

Bli med Mariann Deila en uke til sydligere strøk for en eksklusiv treningsuke med mye latter og treningsglede.


TRENINGSREISE FOR VOKSNE 55+ TIL ALICANTE (fra tromsø)

Dato: 22.4 - 29.4 2020

Bli med instruktørene Bittan Sandell og Grete Irtun på treningsreise til flotte Altea. Her får du et variert treningsopplegg tilpasset spreke seniorer.

BOOTCAMP I KROATIA

9. - 16. mai 2020
Bli med Kristin Rosebø på en herlig bootcamp i Kroatia. Dette er turen for deg som liker å ta i litt ekstra, samtidig som du vil nyte sol og varme ved den nydelig kystbyen Rovinj.

Energi Boost Med Gro til bali

Dato: 22.9 - 3.10
Bli med på en aktiv reise til eksotiske - Bali. 
På denne turen får du 10 herlige dager med strand, sol, trening og hygge. Det blir treningsøkter hver dag hvor vi utforsker naturen samt bruker det lokale treningssenteret. Dersom du ønsker å oppleve yoga på ei eksotosk strand, lære å surfe eller padle av gårde på et SUP-brett...
HAPPYFIT MED NINA OG MAREN
Dato: 10.10 - 17.10 2020
Bli med på en glad-tur der både svette og glede troner høyt! Nina og Maren sørger for en variert uke fullspekket av morsomme treningsøkter.

Energi Boost med Gro i Alicante

Dato for 2020 kommer
Bli med treningsinstruktør Gro Bæck fra Bodø og Pernille fra Oslo til varme Alicante i Spania. Hva er vel bedre enn å lade opp batteriene før vinteren med en uke fylt med fysisk aktivitet, mestring, sol & varme, god stemning, nye bekjentskap og mye moro - ledet av vår engasjerte og motiverende Gro! 

TRENINGSGLEDE PÅ TENERIFE

Dato: høsten 2020
Dette er turen for deg som vil få maksimalt treningsutbytte samtidig som du nyter herlige vinterdager i varmen. Bli med Kristin i Kreativ Trening til Tenerife for en gledesfylt treningsreise med mye variasjon.

Er du ute etter aktive reiser på sykkel eller ski?

Treningsreise samarbeider med Maxpulse, og vi anbefaler at du sjekker ut deres nettsted dersom du er interessert i sykkel- eller skireiser.