Treningsreise for iQniter-brukere til Spania

DESTINASJON: La Nucia, Spania
DATO: 04 - 09.09 2019
HOTELL: Akinon Resort 4*

Pris fra kr: 12.490,-
Enkeltromtillegg: 1500,-
KUN 20 PLASSER.
PÅMELDINGSFRIST: 7. MAI


Forleng sommeren med fem dager og bli med iQniter til Spania i begynnelsen av september!

Pakken inkluderer:

 • Flyreise Oslo- Alicante t/r
 • Opphold på hotell i delt dobbeltrom/ leilighet
 • Transfer flyplass - hotell t/r
 • Halvpensjon
 • Varierte treningsøkter (sykkelleie kommer i tillegg)
 • 1x 23 kg bagasje
 • 1 utflukt

MER OM TUREN:

Forbered deg på en gledesfylt tur til fantastiske Akinon i La Nucia - 40 minutter fra flyplassen i Alicante. I løpet av disse 5 dagene vil du få oppleve variert trening med treningsekspert Kristin Rosebø fra Kreativ Trening, samt muligheten til å delta på flotte sykkelturer med iQniter-teamet bestående av Kjetil Østlie og Bjørnar Seim. Det blir også tid til sosialt samvær, god mat, sol, bad, vin og avslapping.

Det vil bli gitt et variert treningstilbud i løpet av oppholdet, og du vil kunne få med deg 2-3 økter hver dag. Du velger selvfølgelig selv hvor mange og hvilke økter du vil være med på. Det blir lagt opp til to halve dager på sykkelsetet. Dersom du ikke ønsker å være med på sykkelturene, vil du kunne delta på andre aktiviteter på hotellområdet som intervalltrening, sirkeltrening eller coretrening. Det vil også bli gitt fellesøkter for alle med bootcamp, partnerstyrke, løpeteknikk og morgencardio med stretching.

En av dagene blir det gå-tur over fjellet til Benidorm. Her kan du starte turen med et skikkelig motbakkedrag om du ønsker! Den kuperte løypa til Benidorm passer for deg som er vant med turer i fjellet og ikke har høydeskrekk. Turen er helt fantastisk med flott natur, og tar om lag 3-4 timer avhengig av tempo. Dersom du ikke ønsker å være med på denne turen, kan du f.eks slappe av på stranda i Albir eller Altea denne dagen.

I løpet av denne energigivende mini-uka vil kunne være med på:
 • Sykkelturer
 • Styrketrening
 • Coretrening
 • Intervalltrening
 • Bootcamp
 • Mobilitet og stretching

Måltider:

Halvpensjon: Frokost og middag med drikke til maten. Lunsj kan vi handle inn til på supermarkedet som er 10 minutter å gå unna, eller vi spiser ute når vi er på tur. Lunsj kan også på hotellet.


Tillegg:

 • Enkeltromstillegg (kr. 1.500,-)
 • Lunsj og måltider utover frokost og middag
 • Eventuell transport utover utfluktene (10-15 Euro for en taxi til Albir)
 • Flyvning fra andre flyplasser enn Oslo (ta kontakt med sivanne@treningsreise.no, så søker vi gjerne opp en flyvning for deg)
 • Dersom du ønkser ankomst og avreise med andre flyvninger enn de oppsatte, står du selv ansvarlig for transfer t/r flyplassen

 

Flytider (SAS):

Onsdag 04.09.19
Oslo - Alicante: 08:45 - 12:30

Mandag 09.09.19
Alicante - Oslo: 15:50 - 19:35

 

Generell info:

Ønsker du mer informasjon om reisen, kontakt oss på post@treningsreise.no

TEAMET

Bjørnar Seim
Bjørnar er engasjerende sykkelinstruktør som trives både i spinningsalen og på landeveien. Han har både PT- og sykkeinstruktørutdanning fra NIH og underviser spinningtimer for Nr1 Fitness-kjeden i Bergensområdet. Bjørnar brenner for å gi alle som er med på hans økter en god og morsom treningsøkt.

Kjetil Østlie
Kjetil er lidenskapelig opptatt av gruppetrening og spesielt spinning. Foruten å være med i iQniterteamet til Sportskompaniet er han spinningansvarlig ved Nr1 Fitness Langesund. Kjetil er utdannet Schwinn spinninginstruktør og SATS spinning samt Les Mills Body Pump og Tabata. Kjetil sitt mål er at kundene etter gruppetimer går med et smil om munnen og gleder seg til å komme tilbake igjen.

Kristin Granum Rosebø
Kristin har jobbet i treningsbransjen siden 2000, og siden 2013 har hun drevet sitt eget firma, Kreativ Trening, hvor hun leverer ulike tjenester innen fysisk aktivitet. Hun er utdannet fysisk aktivitet- og helserådgiver fra Norges Idrettshøgskole og har tatt etterutdanning innen Coaching og Livslæring ved HiOA. Kristin har selv arrangert en rekke treningsreiser de senere årene. Kristin brenner særlig for utendørstrening, og i 2016 ga hun ut boka TREN UTE - Sterk med kreativ trening, som kom på tysk i 2018.

Om hotellet:

Akinon Resort er en liten Oase som ligger i vakre omgivelser i byen La Nucia kun 45 min fra Alicante. 

Leilighetene er romslige, komfortable og praktiske. De er utstyrt med et fleksibelt nøkkelsystem som gir tilgang til fellesarealer i tilegg til leiligheten. Det er TV med norske og utenlandske kanaler, og gratis Wi-Fi på hele hotellet. 

LES MER OM AKINON HER