treningsglede PÅ TENERIFE

Destinasjon: Costa Adeje, Tenerife
Dato: kommer for 2020
Hotell: Iberostar Bouganville Playa 4*

Denne turen er gjennomført. Interessert i tilsvarende tur i 2020? Meld din interesse så sender vi deg informasjon når påmeldingen er åpen.

post@treningsreise.no


Bli med utetreningsguren Kristin Rosebø på en morsom og variert treningsreise

Dette er turen for deg som vil nyte en vinteruke i varmen med mye morsom og variert trening. Kristin fra Kreativ Trening sørger for en skikkelig vitamininnsprøytning med aktive dager. Vi reiser en liten gruppe slik at alle blir sett og godt ivaretatt på sitt nivå i løpet av uka.

På denne turen bor vi godt på flotte Iberostar Bouganville Playa ved Costa Adeje. Det blir 2-3 økter daglig, og du vil blant annet få bryne deg på bootcamper, crossfit-inspirert trening, intervalltrening, stretching og stabilitet og balanse.

Bli med og nyt en uke med deilige, aktive dager i varmen, og kom hjem til desembermørket med nye krefter! 

Pakken inkluderer:

  • Fly: Oslo (Gardermoen) - Tenerife : Tur/ retur
  • 20 kg innsjekket bagasje
  • 1 stk 8 kg. håndbaggasje
  • Buss: Flyplass - hotell - Tur/ retur
  • Overnatting i delt dobbeltrom 
  • Halvpensjon
  • 2 økter ved den lokale crossfit-boxen
  • 2-3 daglige treningsøkter

Tilllegg:
  • Enkeltromstillegg

INFORMASJON OM REISEN:

HVORDAN BLIR UKA:
På denne reisen blir det godt med tid til avslapning ved bassengområdet eller på stranden mellom effektive treningsøkter. Kristin sørger for variert og effektiv trening gjennom uka. Hennes mål er at alle deltagerne skal føle seg sett og ivaretatt og at hver enkelt blir fulgt opp på sitt nivå. Det blir to til tre treningsøkter hver dag, med unntak av to halve restitusjonsdager som avsettes til hvile eller andre aktiviteter etter eget ønske. Med seg på turen har hun Lars Severinsen som vil bistå på alle fysiske øker og selv ha ansvar for et par av dem.

TIMEPLANEN:
I løpet av uka vil du blant annet få bootcamp-økter, crossfit-inspirerte timer på den lokale crossfitboxen, morgencardio, morgenyoga, intervalløkter, løpeteknikk, core og stabilitet og høypuls til musikk. Det blir også noen små innslag med uhøytidlige og morsomme lagkonkurranser. Man står selvfølgelig fritt til å stå over en økt dersom man ønsker det.

HVEM PASSER DENNE REISEN FOR:
Denne reisen passer for alle som  er glad i aktivitet og ønsker å få mye ut av en treningsuke i varmere strøk. Enten du reiser som par, med en kompis eller alene, så vil du helt sikkert få en herlig uke med mange nye bekjentskaper og gode opplevelser. 

VÅR SAMMARBEIDSPARTNER PÅ UTFLUKTER:
Du vil også kunne benytte deg av XWANDER sine unike tjenester på fridagen (ekstra kostnad). Søker du adrenalin kan du prøve deg på flyboard, dykking eller paraglidng. Om du ønsker en litt roligere opplevelse kan du bli med på hvalsafari, tur i området rundt vulkanen Teide eller snorkling. Xwander kan også ta deg med på terrengløping eller roligere turer rundt på øya. Les her for å se mer av hva de har å tilby: https://www.xwander.com/activities/

TIMEPLANEN KAN SE UT SOM FØLGER:
07.00 Morgencardio langs stranda
08.00 Frokost
10.30 Bootcamp
12.30 Lunsj
17.30 Løpeteknikk og intervalltrening
20.00 Middag

eller

08.00 Frokost
10.00 Crossfit
12.30 Lunsj
17.30 Stabilitet og balanse
18.00 Stretching
19.30 Middag

Iberostar Bouganville Playa 4*

Iberostar Bouganville Playa ligger på strandpromenaden i San Eugenio, bare 200 meter fra stranden Playa del Bobo.

Hotellområdet har restaurant, 3 utendørsbassenger med god plass til soling og treningssstudio. Rommene på hotellet er veldig fine og har TV, telefon, safe (mot betaling), minibar, aircondition, Wifi, balkong, bad og hårføner.

Det er gratis WiFi på hele hotellet område.

Kristin Granum Rosebø

Kristin har jobbet i treningsbransjen siden 2000, og siden 2013 har hun drevet sitt eget firma, Kreativ Trening, hvor hun leverer ulike tjenester innen fysisk aktivitet. Kristin har selv arrangert en rekke treningsreiser de senere årene. I 2016 ga Kristin ut boka "TREN UTE - Sterk med kreativ trening", som kommer på tysk i 2018. 

Lars Severinsen

Lars har jobbet i treningsbransjen i 8 år og har bred erfaring fra treningssenter, treningsterapeut på en rusklinikk, og jobbe som Personlig Trener på egen klinikk (Grenland Helsesenter). Lars har vært med å utviklet WOX som er et hinderløp som blir arrangert i Telemark og Trøndelag.

Flytider:

Flytider for 2020 kommer

Ønsker du mer informasjon om innholdet i reisen, kontakt Kristin direkte på kristin@kreativtrening.no
Har du reisetekniske spørsmål, send mail til post@treningsreise.no

Påmelding:

* Ved å bestille så sier du deg enig i våre vilkår/ FAQ
* Vi finner gjerne tilslutningsfly for deg fra andre flyplasser ut fra dagens priser + vårt reservasjonsgebyr kr 200,- + mva.