Lederkurs for sport og helse.

DESTINASJON: Spania / Norge

HOTELL:

PAKKEPRIS: kr. 49.000,- 

DATOER: Våren 2020. Kommer snart!
  


Bli med Not Yet AS og Treningsreise på Lederkurs for sport og helse - Sertifisering i mentaltrening & coaching

I et samfunn som utvikler seg i rasende fart er kommunikasjons- og relasjonskompetansen kanskje det viktigste vi i helse- og treningsbransjen må mestre! Uten det blir all den andre kompetansen vi besitter betraktelig mindre verdt, rett og slett fordi vi ikke klarer å formidle det på en måte som gjør at folk tar det til seg. Not Yet AS har derfor gleden av å presentere et kurs som er det første i sitt slag i Norge. Et kurs der du får all den kompetansen du trenger for å støtte andre mennesker i å nå sine mål, være seg på jobb eller i livet ellers.

Modul 1 - Reise:

  • Kurs i fulle 5 dager
  • 2 treningsøkter pr dag
  • 1 utflukt
  • Flyreise t/r
  • Bagasje
  • Opphold på hotell i delt dobbeltrom/ leilighet
  • Transfer flyplass - hotell t/r
  • Halvpensjon (frokost og middag med drikke til maten)

Tillegg:
  • Enkeltromstillegg
  • Helpensjon

Kultur og relasjon spiser strategi til frokost!

Kurset er i henhold til internasjonale standarder og du vil etter kurset kunne ta videreutdanninger hvor du måtte ønske. «Lederkurs for sport og helse» er et kurs som går over 14 innholdsrike dager bygget opp over 2 moduler. En modul tas i Spania over 7 dager og den andre modulen tas i Oslo over 3 helger. Kurset avsluttes med både praktisk og skriftlig sertifisering iht. American Board of NLP og ITA ( International Trainer Assoociation)

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål:

Ønsker du informasjon om kurset ta kontat med: jorgen.norheim@not-yet.no
For informasjon reisen til Spania ta kontakt med: 
sivanne@treningsreise.no 

Kursleder: Jørgen Nordheim

Jørgen er genuint interessert i mennesker og hva som skjer med dem ved endringsprosesser. Herunder også hva som skal til for å nå de målene man setter seg på best mulig måte.

Han er en erfaren konsulent med mange år bak seg med oppdrag for offentlige og private aktører Han har også lang erfaring fra mental trening og coaching en-til-en. Både toppidrettsutøvere og toppledere/ledergrupper, fra et vidt spekter av bransjer og idretter.

Siden 1999 har Jørgen jobbet med og holdt foredrag og kursing om stressmestring, livsstilsendringer, valg og endringsprosesser for både statlige og private organisasjoner. Jørgen er en meget engasjerende og motiverende formidler som har evnen til å forklare komplekse mekanismer på en enkel måte ofte i kombinasjon med humor og stor grad av gjenkjennelse.

Reiseleder og fysisk trener: Kristin Granum Rosebø

Kristin har jobbet i treningsbransjen siden 2000, og siden 2013 har hun drevet sitt eget firma, Kreativ Trening, hvor hun leverer ulike tjenester innen fysisk aktivitet. Kristin har selv arrangert en rekke treningsreiser de senere årene. I 2016 ga Kristin ut boka "TREN UTE - Sterk med kreativ trening", som kommer på tysk i 2018.

For mer informasjon om Kristin: http://www.kreativtrening.no/