Kick Start 2020 - AVLYST!

DESTINASJON: Tanum Strand, Bohuslän
DATO: 10. - 12. januar 2020
HOTELL: Tanum Strand Hotell

PRIS FOR FULLPENSJON:
Kun 3900,- i delt dobbeltrom.
Påmeldingsfrist 15.12.19.

(+ 600 for enkeltrom 2 netter)


Bli inspirert til et nytt treningsår!

Bli med og kickstarte det nye året med en treningshelg fullspekket av varierte treningsøkter ute og inne med Kristin Rosebø og Ida Cecilia Juhasz.

Helgen passer for både menn og kvinner som ønsker en aktiv livsstil. Ida Cecilia og Kristin vil tilrettelegge alle øktene slik at du får utbytte på ditt nivå og lover å inspirere deg til varierte treningsøkter du selv kan gjennomføre gjennom det nye året.

Det tar rundt 2 timer å kjøre til Tanum Strand ved Grebbestad fra Oslo sentrum. Det går også buss fra Oslo til Grebbestad.

Pakken inkluderer:

 • Alle treningsøkter og aktiviteter 10- 12. januar
 • 2 netter i delt dobbeltrom
 • Frokost lørdag og søndag
 • Lunsj lørdag
 • 1 energi-forfriskning/mellommåltid
 • Middag fredag og lørdag
 • Entré til Stora Blå, familjebadet

Timeplan:

 • Fredag 17.30 Puls (30 min inne)
 • Fredag 18.00 CrossCamp (40 min inne)

 • Lørdag 07.45 Morgentur / Løping (45 min ute)
 • Lørdag 10.30 BootCamp (75 min ute)
 • Lørdag 15.30 Sirkel (60 min inne)
 • Lørdag 16.30 Core (30 min inne)

 • Søndag 07.45 Yoga (45 min inne)
 • Søndag 10.30 MixCamp (60 min ute/inne - værforbehold)

HVORDAN BLIR HELGEN:

I løpet av helgen vil du kunne delta på seks effektive treningsøkter fordelt på tre dager. Timene vil være variert og inspirerende, hvor nivået på øktene blir tilrettelagt på enkelte av øktene. På lørdag blir det avsatt litt tid til hvile etter lunsj og før middag, hvor du for eksempel kan slappe av med en behandling i Spa-avdelingen eller ta en tur på Sportsshoppen like ved. Det vil også bli anledning til å ta seg et havsbad med badstu.

TIMEPLANEN:
D
u vil blant annet få oppleve bootcamptrening, høypuls med musikk, løpeteknikk, core og stabilitet, morsom lagtrening ute og yoga/mobilitetstrening. Det blir også noen små innslag med uhøytidlige og morsomme lagkonkurranser. Timene vil foregå enten ute eller inne.  Man står selvfølgelig fritt til å stå over en økt dersom man ønsker det. Det legges opp til én økt fredag, fire økter lørdag og to økter før avreise søndag.

HVEM PASSER DENNE REISEN FOR:
Denne reisen passer for alle som ønsker å kickstarte 2020 med inspirasjon til et nytt trenings-år. Helgen er ypperlig for både par, vennegjeng eller alene. Helgen er også sosialt, hvor du helt sikkert vil få en herlig helg med mange nye bekjentskaper og gode opplevelser.

OPPMØTE
Første treningsøkt blir fredag kl. 17.30, så vi anbefaler at du er på plass i god tid før kl. 17.00 (du kan sjekke inn fra kl. 15.00). Vi minner om at alle deltagere vil få 60% avslag hos Röhnisch på Vestby Outlet denne dagen dersom du har anledning til å svinge innom der på vei ned.
På søndag avslutter vi med siste treningsøkt kl 10.30-11.30 og du må sjekke ut innen kl 13.00.

 

Ida Cecilia Juhasz

Fysisk aktivitet- og helserådgiver, PT og gruppeinstruktør
Ida Cecilia er utdannet idrettpedagog og PT fra NIH med bakgrunn fra dans. Hun har jobbet som gruppetreningsinstruktør i 9 år og har veiledet grupper med alt fra barn og unge til seniorer. Hun har hun egenkomponerte treningstimer for Trening UTE.

Kristin Granum Rosebø

Fysisk aktivitet- og helserådgiver, PT og coach
Kristin har jobbet i treningsbransjen siden 2000, og siden 2013 har hun drevet sitt eget firma, Kreativ Trening, hvor hun leverer ulike tjenester innen fysisk aktivitet. Kristin har selv arrangert en rekke treningsreiser de senere årene. I 2016 ga Kristin ut boka "TREN UTE - Sterk med kreativ trening", som kommer på tysk i 2018. Hun har også startet folkehelsekonseptet Trening UTE og Treningsreise.