Kristin Granum Rosebø

Kristin har jobbet i treningsbransjen siden 2000, og siden 2013 har hun drevet sitt eget firma, Kreativ Trening, hvor hun leverer ulike tjenester innen fysisk aktivitet. Kristin har selv arrangert en rekke treningsreiser de senere årene. I 2016 ga Kristin ut boka "TREN UTE - Sterk med kreativ trening", som kommer på tysk i 2018.

  • Eier av Kreativ Trening AS
  • Skrevet boken "TREN UTE - Sterk med kreativ trening"

Linda På Kroken

Linda har jobbet i treningsbransjen siden hun var 19 år gammel; som Instruktør i aerobic og gruppetrening, spinning og som personlig trener. Hun har jobbet som sensor og eksaminator i SATS og SAFE Norge og er utdannet instruktører. I 2012 ble hun kåret til årets sykkelinstruktør ved NIH Convetion og er i dag Level 1 Crossfit instruktør. Linda vant NM gull i vektløfting i 2016. 

Mariann Deila

Mariann er en engasjert trener, forfatter og foredragsholder som forlot fast åtte til fire-jobb i staten for å jobbe med det jeg føler dyp mening for: å hjelpe andre å trene seg sterkere i kropp og hode – gjennom fysisk og mental trening.

  • Eier av eget studio for fysisk og mental trening i Porsgrunn (etablert i2013).
  • Forfatter av bøkene Prosjekt sterk og Tren der du er, utgitt på Kagge forlag i hhv. 2015 og 2016. 
  • 17 års erfaring som gruppetreningsinstruktør. 
  • Foredragsholder om temaer innen fysisk og mental trening. 

Bjarne Deila Bryn

Har 15 års erfaring som treningsinstruktør, har i dag fast spinningtime hver uke på SatsElixia. 

Eier av familiebedriften Bryns blomster i Porsgrunn. Trener aktivt og variert på fritida - løping, sykling og styrketrening. Bjarne er kjent for sitt svært gode, smittende humør og er usedvanlig blid og energisk. Han har en egen evne til å inspirere de han trener til å yte maks! 

Gro Bæck

37 år og Utdannet Personlig trener ved Norges Idrettshøgskole. Jobber ved Balansen Treningsenter og Eureka Kiropraktikk Bodø. Personlig trener innenfor både helse og prestasjon. Sykkelinstruktør, TRX sertifisert og Basisballsertifisert.

En del fartstid på fotballbanen med spill i Toppserien. Har etter fotballen vært aktiv på sykkel, ski, løping og styrketrening i mange varianter. Syklet Oslo-Paris for Team Rynkeby 3 år, gått Marcialonga 4 år og er 2-års mester i Bodøs Høyeste trappeløp. Ser hele tiden etter nye utfordringer og nye mål å strekke seg etter.

Grete Irtun

Jobbet i treningsbransjen siden 2005, fulltid siden 2010, som instruktør og Personlig Trener. Senterleder på SATS Langnes siden 2012. Har vært på tre treningscamper med Maxpulse. Underviser i de aller fleste produkter som finnes på komersielle treningssenter. Har variert idrettsbakgrunn, ski, alpint, sykkel og hestesport. Pr i dag brukes nesten all fritid på toppturer, sommer og vinter, samt tung styrketrening.