Camp TT

(Toten treningssenter +55)

DESTINASJON:
La Nucia, Spania
DATO:
18.- 25. september 2018
HOTELL:
Akinon Resort 4*

Pris fra kr: 15.990,- 
Påmeldingfrist: 15. juni 2018


Blir du med til Alicante på treningsreise? 

Denne solfylte uka vil du oppleve variert og morsom fysisk aktivitet sammen med likesinnede. Vi lover deg alt fra styrkeøkter med sola varmende i ryggen, til avslappende øvelser i soloppgangen. En gå-tur i flott natur over til Benidorm eller kanskje til fyret i Albir? Sykle rundt i de spanske gatene rundt La Nucia eller oppleve den idylliske småbyen Vilajoyosa.

Krydre dette med mat- og vinopplevelser, sosialt samvær og inspirasjon fra våre instruktører Tina og Laila, så er det bare å krysse av i kalenderen!
Tina og Laila har jobbet sammen i 9år og er et fantastisk bra team som har et felles mål om å skape treningsglede. 

Pakken inkluderer:

 • Flyreise direkte Oslo Gardermoen - Alicante t/r
 • Opphold på hotell i delt dobbeltrom/ leilighet
 • Transfer flyplass - hotell t/r
 • Fullpensjon
 • All trening og foredrag
 • Bagasje 
 • 2 utflukter
  - Tur til byen/ stranden Vilajoyosa
  Tur over fjellet fra Albir til Benidorm 
 • T-skjorte

MER OM TUREN:

Forbered deg på en gledesfylt uke med et spennende og variert treningsprogram sammen med positive og dyktige instruktører. Det blir også godt med tid til sosialt samvær, god mat, sol, bad, vin og avslapping.

Det blir mange ulike aktiviteter denne uka, som både gir deg utfordringer og mestringfølelse. Det blir lagt opp til at du selv kan bestemme hva du ønsker å være med på, men øktene tilpasses ditt nivå.

Det vil bli trening på formiddagen og litt utpå ettermiddagen hver dag. Du velger selv hvor mange og hvilke økter du vil være med på, men øktene planlegges nøye slik at du får restituert tilstrekkelig til å kunne delta på alt. Midt på dagen blir det en lengre hvile- og restitusjonspause, med unntak av de to dagene vi skal på tur.

En dag er satt av til en utflukt til den sjarmerende byen Vilajoyosa. Her kan du rusle rundt i de koselige gatene, eller nyte café- og strandliv. Her blir det også mulighet for å delta på en liten treningsøkt for de som har lyst til det. 

En annen dag blir det gå-tur hvor du kan velge mellom to løyper. Den kuperte løypa til Benidorm passer for deg som er vant med turer i fjellet og ikke har høydeskrekk. Turen er helt fantastisk med flott natur, og tar om lag 3-4 timer. Dersom du ønsker en flatere løype, passer turen til fyret i Albir for deg.

I løpet av denne energigivende uka vil kunne være med på
 • Yoga
 • Sirkeltrening
 • Styrketrening
 • Styrke for mage/rygg
 • Kondisjonstrening til musikk
 • Balanse og stabilitet
 • Kom i gang med skånsom løping
 • Intervalltrening
 • Sterk med strikk
 • Mobilitet og stretching
 • Aktiviteter/trening i bassenget

Måltider:

Fullpensjon: Frokost, lunsj og middag med drikke til maten. (Vi får med oss lunsjpakker når vi er på halvdagsturene). 


Tillegg:

 • Enkeltromstillegg (1900,-)
 • Måltider utover det fullpensjon tilbyr
 • Eventuell transport utover utfluktene (10-15 Euro for en taxi til Albir)

 

Flytider:

18.09.18 Oslo Gardermoen - Alicante: 20:00 - 23:45
25.09.18 Alicante - Oslo Gardermoen: 15:40 - 19:20 

 

Generell info:

Ønsker du mer informasjon om detaljer/reisen, kontakt post@treningsreise.no

Instruktør: Tina Løkken Molstadkroken

Tina er ei dame som oser av smil, glede, omsorg og kunnskap! Hun jobber fulltid på Toten Treningssenter Gjøvik. Her er hun ansvarlig for senterets livsstils-kurs, Easylife og hun har hjulpet flere hundre mennesker med en ny og lettere livsstil. I tillegg er hun treningsveileder og instruktør. Dette er virkelig noe hun brenner for. Hun har alt i fra rolige timer med fokus på pust og bevegelighet til timer for godt voksen, dans, kondisjonstimer og styrketimer. Et bredt spekter som byr på kreativitet, treningsglede og motivasjon uansett hvilket plan du møter henne på. Hennes seniortimer, Sprek og voksen har fulle grupper hver uke og her serveres det 60-tallsrock, salsa, svensktopp, god stemning, latter og «pulsmåling» med allsang.

Fokus ligger på å gjøre det du kan, se muligheter og ikke begrensninger –«Det finnes alltid et alternativ» sier Tina.

Hun er i bunnen utdannet sykepleier og har 12 års erfaring fra helsevesenet, men med sine ruvende 25 år som instruktør forstår vi hva som ligger hennes hjerte nærmest. Hun har også bakgrunn fra turn som gymnast og trener og hun mener at trening skal være gøy og lekent. Blir du med Tina på tur så vil ikke bare komme i god form, du vil kanskje finne igjen barnet i deg.

Instruktør: Laila Strand

Laila er en meget sprek, godt voksen dame som har holdt på med trening hele livet. Hun har vært aktiv i friidrett, ski og sykkel både som utøver og trener. Hun er utdannet politi. De siste 15 årene har hun jobbet i treingssenterbransjen og drivkraften hennes er å spre den gleden fysisk aktivitet gir henne. Hun ønsker at folk skal finne glede i fysisk aktivitet og få kunnskap om trening slik at de kan ta vare på kroppen sin.

Laila er en humørfylt motivator og hun har en egen evne til å få folk til å utfordre sine egne grenser. På Toten treningssenter er hun alt å finne i sykkelsalen klokka 6.30 på mandags morgen og etter det går det slag i slag med Styrkesirkel, Sprek og voksen kondis og Voksen styrke. Laila har holdt mange Easylifekurs og hjulpet hundrevis av mennesker til en lettere livsstil.

Reiseleder: Siv Anne Balslev

Siv Anne har jobbet i reise- og event bransjen siden 2004, en stor del av tiden med treningscamper med forskjellig innhold og forskjellig varighet. Hun var prosjektleder på etableringen av KK sin trenings-camp. Camp Elixia og konsepter som Flow & Energy, Camp Bodø, Sykkelcamp Mallorca osv. Hun er en ”logistikker” og elsker utfordringer. 

Om hotellet:

Akinon Resort er en liten Oase som ligger i vakre omgivelser i byen La Nucia kun 45 min fra Alicante. 

Leilighetene er romslige, komfortable og praktiske. De er utstyrt med et fleksibelt nøkkelsystem som gir tilgang til fellesarealer i tilegg til leiligheten. Det er TV med norske og utenlandske kanaler, og gratis Wi-Fi på hele hotellet. 

LES MER OM AKINON HER