BOOTCAMP I KROATIA

DESTINASJON: ROVINJ, KROATIA
DATO: 9. - 16. mai 2020
HOTELL: Hotel Eden****


I delt dobbeltrom: kr 13400,-
I enkeltrom: kr +1500,-


Turen for deg som vil ta i litt ekstra!

Dette er reisen for deg som liker å utfordre deg selv med variert trening, samtidig som du trives med å ta deg skikkelig ut. Bootcamp og intervalltrening vil gå igjen flere ganger denne uka, men det blir også roligere timer som stabilitet, yoga og coretrening. Turen ledes av Kristin Granum Rosebø som driver Kreativ Trening og folkehelsekonseptet Trening UTE.

Pakken inkluderer:

  • Fly: Oslo (Gardermoen) - Kroatia (Pula) : Tur/ retur
  • 2 stk 20 kg. innsjekket bagasje
  • 1 stk 8 kg. håndbaggasje
  • Buss: Flyplass - hotell - Tur/ retur
  • Delt dobbeltrom på Hotel Eden 4*
  • Frokost og lunsj eller middag alle dager
  • 2-3 økter hver dag

MER OM TUREN:

Kristin sørger for variert og effektiv trening gjennom uka. Hennes mål er at alle deltagerne skal føle seg ivaretatt og at hver enkelt blir sett og fulgt opp. Hun vil derfor ha med seg en dyktig assistent eller to, som sørger for at får tatt ut det lille ekstra, samtidig som du skal føle deg ekstra trygg på at du gjør øvelsene riktig. Kristin vil alltid legge opp sine økter slik at alle opplever mestring på sitt nivå.

Denne reisen passer for alle som liker å ta seg litt ekstra ut, samtidig som du kan nyte Kroatia sine flotte strender og vakre natur. Man står selvfølgelig fritt til å stå over en økt dersom man ønsker det, men to formiddager er satt av til hvile eller egne aktiviteter etter ønske. Da kan du for eksempel rusle inn til den herlige byen Rovinj, ta en båttur ut til en av de flotte øyene i nærheten, leie deg en sykkel for en kortere eller lengre utsikt, eller du kan slappe av ved det flotte bassengområdet eller den herlige stranden like nedenfor hotellet. 

Generell info:

Maks 24 deltagere. Påmeldingsfrist: 1. desember 2019.
Ønsker du mer informasjon om reisen, kontakt oss på
post@treningsreise.no 

Kristin Granum Rosebø

Kristin har jobbet i treningsbransjen siden 2000, og siden 2013 har hun drevet sitt eget firma, Kreativ Trening, hvor hun leverer ulike tjenester innen fysisk aktivitet. Kristin har selv arrangert en rekke treningsreiser de senere årene. I 2016 ga Kristin ut boka "TREN UTE - Sterk med kreativ trening", som kommer på tysk i 2018. 

Instruktør 2

Kristin kommer til å ha med seg minst én dyktig instruktør som hjelper til med øktene.

Rovinj

Rovinj er en sjermerende liten kystby omtrent 40 minutter å kjøre fra flyplassen i Pula. Gamlebyen er godt vedlikeholdt. Her finner du koselige brosteinbelagte gater og hyggelige restauranter for enhver smak. I dette området er det krystallklart vann og mange bademuligheter.

Hotel Eden

Dette er et hotell med høy standard på rom, mat og service. Hotellet har et stort uteområde, og det er ikke tilfeldig at Edens hage er inspirasjonskilden deres. Bassengområdet er romslig og flott, og i tillegg har du herlige strender og et flott naturreservat i umiddelbar nærhet.