Inspirasjon og treningsglede PÅ TENERIFE

DESTINASJON: Puerto de la Cruz
DATO: 21-28.  oktober 2018
HOTELL: Hotel Taoro Garden 4*

Pris: fra kr 15.490,-
Turen er fulltegnet!


Bli med Kristin på trenings- og opplevelsescamp utenom det vanlige på Tenerife!

Dette er reisen for deg som søker variert trening i kombinasjon med morsomme opplevelser i frodig natur. Du vil få bryne deg på blant annet bootcampøkter, styrketrening, motbakkeintervaller og effektiv coretrening. I tillegg vil vi besøke ulike spenennde områder av øya med mulighet for terrengløping- eller gåing, klatring, kajakk og snorkling. På fridagen kan du i tillegg prøve deg på dykking, flyboard, paragliding, zipline eller seiling.

Pakken inkluderer:

 • Fly: Oslo (Gardermoen) - Tenerife : Tur/ retur
 • 2 stk 20 kg. innsjekket bagasje
 • 1 stk 8 kg. håndbaggasje
 • Buss: Flyplass - hotell - Tur/ retur
 • Delt dobbeltrom på Hotel Taoro Garden 4* (enkeltromstillegg 2000,-)
 • Frokost og middag alle dager
 • 2 halvdags-utflukter
 • 1 økt ved den lokale crossfit-boxen
 • 1-3 økter med Kristin hver dag

MER OM TUREN:

Slik blir turen

Kristin sørger for variert og effektiv trening gjennom uka. Hennes mål er at alle deltagerne skal føle seg ivaretatt og at hver enkelt blir sett og fulgt opp på sitt nivå. Du vil få bryne deg på bootcamper, intervalltrening, løpeteknikk, core og ikke minst Kristins spesialtime BOOST.  På denne reisen skal vi dessuten ha det mye moro i samarbeid med XWANDER som arrangerer spennende utflukter og aktiviter på øya. To dager vil de ta oss med på halvdagsutflukter som blir skreddersydd for akkurat vårt reisefølge (du vil motta et spørreskjema for hva du har mest lyst til å være med på når fristen for reisen har gått ut). Uansett vil vi kombinere en morsom aktivitet med turer i variert terreng på denne utflukten. Det vil bli anledning til å dele gruppa i to dersom noen ønsker å løpe og andre å gå.

Denne reisen passer for alle som  er glad i aktivitet og naturopplevelser og som liker å utfordre seg selv. Man står selvfølgelig fritt til å stå over en økt dersom man ønsker det.

Du vil også kunne benytte deg av XWANDER sine unike tjenester på fridagen (ekstra kostnad). Søker du adrenalin kan du prøve deg på flyboard, dykking eller paraglidng. Om du ønsker en litt roligere opplevelse kan du bli med på hvalsafari, tur i området rundt vulkanen Teide eller snorkling. Les her for å se mer av hva de har å tilby: https://www.xwander.com/activities/

Generell info:

På denne turen har vi kun 18 plasser for å gi deltagerne en unik opplevelse og personlig oppføling. Kristin vil ha med seg en assisten dersom det blir flere enn 12 deltagere.
Ønsker du mer informasjon om reisen, kontakt Kristin direkte på 
kristin@treningsreise.no 

Flytider:
Avreise Oslo: søndag 21/10/18 kl.15:25 (ankomst 20:15)
Avreise Tenerife: søndag 28/10/18 kl 10:00 (ankomst 16:35) 

Kristin Granum Rosebø

Kristin har jobbet i treningsbransjen siden 2000, og siden 2013 har hun drevet sitt eget firma, Kreativ Trening, hvor hun leverer ulike tjenester innen fysisk aktivitet. Kristin har selv arrangert en rekke treningsreiser de senere årene. I 2016 ga Kristin ut boka "TREN UTE - Sterk med kreativ trening", som kommer på tysk i 2018. 

Om hotellet:

Hotellet ble totalrenovert våren 2017. Rommene er lyse og fine, og har egen balkong. Bassengområdet er delikat og ligger i en nydelig hage. Rett utenfor hotellet finnes en stor park med varierte treningsmuligheter. Her kommer vi til å ha treningsøkter hver dag. Det er om lag 15 minutter å gå til stranda fra hotellet

Påmelding:

 • Påmelding
 • Valg

**Ved å bestille så sier du deg enig i våre vilkår/ FAQ

* Vi finner tilslutningsfly ut fra dagens priser + vårt reservasjonsgebyr kr 200,- + mva. 

Finn din treningsreise: